Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا شاهرودی، متولد اول فروردین ۱۳۵۰ یکی از محبوب ترین بازیکنان دهه ۷۰ فوتبال ایران و همچنین از بهترین بک چپ های تاریخ فوتبال ایران است. بارها نام رضا شاهرودی را در پروژه برترین های قرن شنیده ایم، بازیکن تیم ملی در مسابقات آسیایی ۱۹۹۴ هیروشیما، جام ملت های ۱۹۹۶ و مقدماتی جام جهانی ۱۹۹۸. شاهرودی همچنین در عرصه باشگاهی پیراهن تیم های پرسپولیس، کشاورز، آلتا ازمیر ترکیه و دالیان چین را به تن کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او همچنین در برهه ای مربی تیم ملی امید بود.

به گزارش طرفداری، رضا شاهرودی تیم منتخب قرن خود را به شرح زیر انتخاب کرد.

دروازه بان:

احمدرضا عابدزاده را نه فقط من، بلکه همه قبول داشته و دارند. از نظر فنی او بهتر از همه دروازه بان های تاریخ فوتبال ایران بود.

مدافعان:

نادر محمدخانی و افشین پیروانی را انتخاب می کنم. از زمان حضورم در کشاورز نادر محمدخانی را می شناختم و همبازی او بودم. همان زمان همه از محمدخانی می ترسیدند. بعدها در پرسپولیس هم همبازی شدیم. با افشین پیروانی هم سالها همبازی بودم. او رکورددار بازی در بزرگ ترین تیم فوتبال ایران یعنی پرسپولیس بود.

لازم به ذکر است که نام افشین پیروانی امروز برای اولین بار وارد لیست تیم منتخب قرن شد.

دفاع راست:

البته که تخصص مهدی مهدوی کیا در پیستون راست بود ولی بعدها در این پست بازی کرد و یکی از بهترین های تاریخ فوتبال ایران شد.

دفاع چپ:

مدت کوتاهی با جواد منافی در پرسپولیس بودیم و زوج فوق العاده ای تشکیل دادیم. منافی زود مصدوم شد وگرنه یکی از بهترین ها می شد.

هافبک دفاعی:

کریم باقری هافبک وسط فوق العاده ای بود. او هم در گل زدن و هم در دفاع کردن عالی کار می کرد.

هافبک راست:

علی پروین بازیکن فوق العاده و اسطوره فوتبال ایران بود. ضربه کاشته هایش را فراموش نمی کنم.

هافبک چپ:

تکنیکی ترین فوتبالیستی که در ایران دیدم یعنی حمید درخشان را انتخاب می کنم.

هافبک هجومی:

دیگر همه می دانند علی کریمی جادوگر و خلاق بود. در هر ثانیه از بازی علی کریمی شاهد یک درخشش و اتفاقی خاص بودیم.

مهاجمان:

ناصر محمدخانی و خداداد عزیزی؛ ناصر محمدخانی اعجوبه فوتبال ایران بود. وقتی پا به توپ می شد همه نیم خیز می شدند. افتخار می کنم با ناصر محمدخانی همبازی بودم. خداداد عزیزی نیز ریزنقش و فوق العاده بود. ارتباط خوبی با او چه در داخل مستطیل سبز و چه بیرون از میدان داشتم.

رضا شاهرودی از احمدرضا عابدزاده، کریم باقری و علی کریمی به عنوان سه بازیکن قرن یاد کرد و رای خود در بخش مربی قرن را نیز به محمد مایلی کهن و استانکو داد.

بازیکن اسبق پرسپولیس و تیم ملی علیرضا فغانی را بهترین داور قرن دانست. او تیم قرن را نیز تیمی دانست که خود سابقه حضور در آن را داشت یعنی تیم ملی ایران در سال های ۱۹۹۶ تا ۱۹۹۸.

در بخش پایانی محمد نصیری، حمید سوریان و حسن یزدانی انتخاب های رضا شاهرودی بودند.

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: فوتبال ایران ناصر محمدخانی رضا شاهرودی فوق العاده تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۷۶۳۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه‌بندی برترین دانشگاه‌های آسیا منتشر شد/ جایگاه ایران کجاست؟

رتبه‌بندی تایمز به تازگی جدیدترین نسخه رتبه دانشگاه‌های قاره آسیا در سال ۲۰۲۴ میلادی را منتشر کرد که چینی‌ها برتری بودند و بهترین دانشگاه ایرانی به رتبه ۵۶ بسنده کرد.

به گزارش ایسنا، در دهه‌های گذشته، ظهور و شکوفایی دانشگاه‌های آسیایی در میان دانشگاه‌های جهان قابل توجه بوده است. 

این پیشرفت در تمامی رتبه‌بندی‌های معتبر دانشگاه‌های جهان هم دیده شده است. اخیرا رتبه‌بندی تایمز، جدیدترین نسخه از رتبه دانشگاه‌های قاره آسیا را منتشر کرده و در آن روش‌های ارزیابی خود را اصلاح کرده است. 

قدرت رو به بهبود تولیدات تحقیقاتی چین و تأثیر آن بر منطقه رمز موفقیت چینی‌ها در برتر بودن در این تحقیقات بوده است. نکته قابل توجه دیگر، رشد نیروگاه‌های منطقه‌ای در زمینه همکاری با صنعت و همچنین اشاره به این موضوع است که بیشتر کشورهای آسیایی در حال بهبود سیستم آموزش عالی خود در این زمینه هستند.

سال گذشته، چین چهار رتبه از ۱۰ رتبه برتر را به خود اختصاص داد. امسال پنج دانشگاه در میان ۱۰ دانشگاه برتر دارد. این پیشرفت چینی‌ها برای هنگ کنگ بد بوده ،چرا که اکنون تنها دو مؤسسه در بین ۱۰ مؤسسه برتر دارد.

بعد از چین و هنگ کنگ، ژاپن هم عملکرد خوبی داشته است. اما در میان کشورهای شرق آسیا، کره جنوبی دچار سقوط شده است. در سال ۲۰۲۳ میلادی دانشگاه ملی سئول که برترین دانشگاه کره جنوبی است، جایگاه ۱۱ را داشت اما امسال به رتبه چهاردهم سقوط کرده است. 

بر این اساس برترین دانشگاه‌های آسیا از نظر مؤسسه رتبه‌بندی تایمز به شرح  ذیل است: 

۱- دانشگاه شینهوا( چین)

۲- دانشگاه پکن( چین)

۳- دانشگاه ملی سنگاپور ( سنگاپور ) 

۴- دانشگاه صنعتی نانیانگ( سنگاپور) 

۵- دانشگاه توکیو ( ژاپن) 

۶- دانشگاه هنگ‌کنگ ( هنگ کنگ ) 

۷- دانشگاه شانگهای جیائو تونگ ( چین) 

۸- دانشگاه فودان ( چین) 

۹-ژیجیانگ ( چین) 

۱۰- دانشگاه چینی هنگ‌کنگ ( هنگ کنگ)

اما ۱۰ دانشگاه ایرانی برتر این رتبه‌بندی که رتبه آنها در مقابل نامشان نوشته شده نیز به ترتیب ذیل است:

دانشگاه صنعتی شریف: ۵۶

دانشگاه صنعتی امیرکبیر: ۶۸

دانشگاه علم و صنعت ایران: ۷۹

دانشگاه تهران:۱۰۰

دانشگاه صنعتی شیراز: ۱۱۸

دانشگاه تبریز:۱۲۱

دانشگاه علوم پزشکی تهران:۱۲۹

دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:۱۳۱

دانشگاه صنعتی اصفهان: ۱۳۳

دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل: ۱۳۶

بررسی آمار و ارقام این رتبه‌بندی نشان از آن دارد که دانشگاه‌های ایرانی آنطور که باید و شاید جایگاهی در خور نداشته‌اند. چراکه برترین دانشگاه ما در این رتبه‌بندی یعنی دانشگاه صنعتی شریف به رتبه ۵۶ در میان دانشگاه‌های آسیا بسنده کرده است. این در حالی است که توان و دانش دانشجویان و نخبگان ما و همچنین ظرفیت‌های دانشگاه‌های ما چیزی فراتر از این آمار و ارقام است و بی شک با اراده و همت بیشتر از طرف مسئولان  میتوان به این مهم دست پیدا کرد. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • احساس گناه ساندرو تونالی؛ کاهش داوطلبانه دستمزد هافبک نیوکاسل
  • مردم باید افتخار کنند که چنین رئیس جمهوری دارند که ...
  • اولین حرف های آتیلا حجازی درباره استقلال | من خارج از کشور بودم اما ...|‌ با این شرایط قهرمانی آسیا صد درصد شدنی است
  • همه جبهه مقاومت به ایران قوی، افتخار می‌کنند
  • جلالی - آلوز: یک جنگ بدون برنده
  • راز ماندگاری پیکه در فوتبال؛ عشق به بارسا!
  • پیام احساسی بوفون پس از صعود پارما به سری آ: با تمام وجودم، زنده باد پارما
  • رتبه‌بندی برترین دانشگاه‌های آسیا منتشر شد/ جایگاه ایران کجاست؟
  • غرفه کرمان جزء برترین‌های نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • اگر عرضه نظارت لیگ برتر را ندارند، شورای امنیت ملی و حفاظت اطلاعات وسط بیایند | بچه‌های علی پروین و ناصر حجازی فوتبالیست شدند، اما له‌شان کردند